Barion Pixel
Ingyenes kiszállítás minden 25.000.-Ft fölötti megrendelés esetén!
Kosaram
Ft
Kosaram
Ft

Címke: MAGIC CAPS

3 találat mutatása

Magic Matcha tea kapszula, Nespresso® kompatibilis

2 390 Ft 2 390 Ft

Bársonyos, mélyzöld színű és smaragdzöld habú matcha ital. Ideális otthoni vagy irodai használatra, anélkül, hogy bajlódnánk a bambusszal.
Izében enyhén édeskés, textúrájában homogénen elkeveredett matcha por ital. Illatában erőteljes, jellegzetes matcha zöld tea érezhető.
A még krémesebb Matcha Lattéért habos tejet vagy növényi tejet javaslunk hozzá.

Kiszerelés: 10 kapszula/csomag, újrahasznosítható műanyag kapszula alumínium zárással, Nespresso® rendszerhez

Magic Hojicha pörkölt zöld tea kapszula, Nespresso® kompatibilis

2 190 Ft 2 190 Ft

A Hojicha kapszulákhoz szánt organikus tea leveleinket tápanyagokban gazdag vulkanikus talajon termesztik Japán déli részén, Kagoshima Prefektúrában.

A nagy magasságú teakertekben található friss forrásvíz és a zöld tea levelek kíméletes pörkölési folyamata hozza ki az egyedülállóan aromás Hojicha ízt és a hozzá tartozó arany barna színét. A Nespresso® kompatibilis gépekben történő előkészítés garantálja az ideális főzési hőmérsékletet. . A gépben maradt Sencha kapszulát legalább háromszor ki lehet főzni, vagy akár 3 adag is készíthető egyből.

Kiszerelés: 10 kapszula/csomag, komposztálható anyagú kapszula Nespresso® rendszerhez

Magic Sencha zöld tea kapszula, Nespresso® kompatibilis

2 190 Ft 2 190 Ft

A Sencha kapszulák organikus tealevelét tápanyagban gazdag vulkanikus talajon termesztik Japán déli részén, Kagosima Prefektúrában. A friss forrásvíz a magasan fekvő teakertekben és a zöld tea levelek kíméletes termesztési folyamata hozza ki az egyedülállóan jellegzetes Sencha ízt és a hozzá tartozó sárgás-zöld színét. A Nespresso® kompatibilis gépekben történő elkészítés garantálja az ideális hőmérsékletű főzést. A gépben maradt Sencha kapszulát legalább háromszor ki lehet főzni, vagy akár 3 adag is készíthető egyből.

 

Kiszerelés: 10 kapszula/csomag, komposztálható anyagú kapszula Nespresso® rendszerhez

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Tovább vásárolok
0