Barion Pixel
Ingyenes kiszállítás minden 25.000.-Ft fölötti megrendelés esetén!
Kosaram
Ft
Kosaram
Ft
Blog

A Yogasecrets próbára tette a matcha kapszuláinkat

Nagy Anna, a Yogasecrets Stúdió alapítója lehetőséget adott számunkra, hogy a vendégei között próba kóstoltatás keretében gyűjtsünk tapasztalatot a matcha tea kapszuláinkról. A mindig fantasztikus kisugárzású Annával beszélgettünk a balatonkenesei augusztusi jóga táboruk élményeiről és saját tapasztalatairól.

Nagy Anna a vietnámi nagymamája tanácsára kezdett jógázni. Míg gyerekként migrénrohamokkal küzdött, a jógázás hatására egyre több lett az energiája és elmúltak a fejfájásai is. Mélyen beleásta magát a témába, elvégezte a magyarországi alapképzést, majd elsajátította az Iyengar módszert. Amerikában elvégezte a Shiva Rea kismama jógaképzését és megismerte a Core Yoga alapjait. Balin a Tantra jógaképzés hatására elkezdett másként tekinteni önmagára és az emberekre, még többet akart tudni a témában és elvégezte a Yin jógaképzést is, illetve azóta is mélyíti tapasztalatait a transzcendentális meditációban.

Yogasecrets

Ahhoz, hogy a jógázók kiszakadhassanak a hétköznapok forgatagából nagyon klassz táborokat szerveztek a Yogasecrets stúdión kívül is. Mi volt a tapasztalata az 50 fős balatoni jógás csapatnak a matcha kapszuláinkkal?

A közös reggelizés után volt lehetőségük a vendégeknek kipróbálni. Én személy szerint nagyon szeretem a matchát, mert nagyon jól segít ráhangolódni a jógázásra. Fontos a nyugodtság, a megfelelő pulzus, a légzés, hogy a testedre hangolódj jógázás közben. Ehhez a matcha energetizáló és egyben nyugtató hatása megfelelőbb, mint a kávé. Mindenki megkóstolta és ízlett nekik.

Neked mi a tapasztalatod a matcha bambusszal?

A bambusszal sokkal ritkábban készítettem magamnak, viszont így akár minden nap élvezhetem. Nekem már korábban volt lehetőségem megkóstolni a kapszuláitokat és én a Magic Matcha natúr ízét kedvelem. Egy ilyen rendezvényen amúgy nem is tudnánk megoldani, hogy 50 főre előkészítsük a matcha teát a bambusz ecsettel. Szerintem nagyon praktikus a matcha így Nespresso kapszulában. A vendégek nagyon élvezték, mert nem ismerték ezt a lehetőséget és több ízből is választhattak.

A matcha jótékony hatásai közül, melyikben bízol legjobban a saját szempontodból?

(Anna választása a vastagon szedett a lehetőségek közül)

  • Zsírégetés elősegítése
  • Immunrendszer erősítés
  • Antioxidáns tartalma megelőzi a sejtek károsodását
  • Vérnyomás, koleszterin és vércukorszint szabályozás
  • EGCG tartalma segít a rákmegelőzésben

Köszönöm, hogy megosztottad tapasztalataid velünk. Hallom utaztok Balira 2022. januárban. Biztos fantasztikus élmény lesz ott a Yogasecrets csapatának. Vigyetek magatokkal Matcha Caps-et. 😉

Köszönjük szépen és mindenképpen viszünk magunkkal Balira is Matcha Caps-et.

Aki csak otthonra szeretne a matcha kapszuláinkból, az alábbi linken válogathat az ízvariációkból:

matcha tea kapszula
Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Tovább vásárolok
0